E tele avanoa tau pisinisi i maketi i fafo o oloa moli a Saina

I tausaga talu ai nei, o le lauiloa o le gaosiga o Saina i fafo e maualuga, e aofia ai, o le auina atu i fafo o lamepa ma moli o loʻo faʻatupulaia vave.

O le feagai ai ma le televave o le faʻatupulaia o maketi i fafo, o loʻo iloa lelei e le atunuʻu atinaʻe gaosiga moli masani o avanoa pisinisi natia i tua, ma o le a vaʻavaʻai mai le maketi i totonu o le atunuʻu i le lalolagi.

A maeʻa suʻesuʻega, o le tele o faleoloa o loʻo faasolosolo malie ona suia mai fefaʻatauaʻiga fefaʻatauaʻiga i totonu o le atunuʻu i fefaʻatauaʻiga fefaʻatauaʻiga mai fafo, ma faʻalauiloaina fefaʻatauaʻiga i fafo e-commerce platform e avea ma auala autu o le faʻalauiloaina.

O loʻo malamalama o le maketi o moli e-commerce o loʻo iai nei e faʻaalia ai uiga nei:

1. O lo'o fa'aauau pea ona fa'atupula'ia le vevela su'esu'e: vaega moligao Google su'esu'e i masina ta'itasi e o'o atu i le 500,000.

I le taimi nei, fa'amasino mai Google su'esu'e aga, moli ma molī o lo'o fa'atumau pea.

I le tulaga o le moli, Google suʻesuʻe na oʻo i le 500,000 taimi i le masina;Chandelier keywords na maua mo le lima o le pito i luga 10 sili ona suʻesuʻeina upu i luga o le tulaga.

2. Europa, Amerika ma Ausetalia faʻatau o le faʻatau autu: afa o tagata faʻatau e mai le Iunaite Setete

E tusa ai ma faʻamatalaga mai luga o upega tafaʻilagi talafeagai, o atunuu pito i luga e tusa ai ma le faʻatauga o le luminescence o: le Iunaite Setete, Kanata, Peretania, Netherlands, Ausetalia, Sepania, Farani, Italia, Mekisiko ma Niu Sila.

O le avea o se faʻataʻitaʻiga vaega o moli, e oʻo atu i le afa muamua o le 2014, o le Iunaite Setete, Ausetalia ma Kanata na avea ma atunuu pito i luga e tolu o le tufatufaina atu o tagata faʻatau, e tusa ma le 70% o le aofaʻi o tagata faʻatau.O i latou, o tagata faʻatau Amerika na maua le 49.66 pasene, toetoe o le afa o le aofaʻi.Ua suia e Amerika Iapani, ua avea ma atunuu pito sili ona tele o lamepa e auina atu i fafo.

Na iloa foi e le tusitala o le au faatau Europa ma Amerika e masani ona filifili sitaili faigofie, tuai, faʻaonaponei mo moli, ma mulimulitaʻi i tuʻuga mai fafo.O le mea lea, e mafai e le au fa'atau moli ona fa'atinoina le fa'alauiloaina ma le tu'uina fa'atatau e tusa ai ma o latou mana'oga.

3. O lo'o fa'amanuiaina le polofiti fa'avae: o le fua faatatau o tupe mama e tasi e o'o atu i le 178%

Faatasi ai ma lamepa taʻutaʻua i luga o le upega tafaʻilagi e-commerce, o moli faʻaalo (i lalo moli) o loʻo i totonu o le vaega gafatia o le tulaga, ma o le manaʻoga mai fafo e malosi tele.I le avea ai o se laina oloa tau vaitau, o se moli faʻaalo e masani lava ona gaosia i le Aai Anamua o Zhongshan, Guangdong Province, ma o le maualuga o tupe mama e maualuga atu i le 178%.

4. O oloa faʻamalama LED e lauiloa.

I le vaega taʻutaʻua o lamepa, o le isi oloa vevela tasi o oloa moli LED.O oloa moli LED ua lauiloa i tagata faatau mai fafo i tausaga talu ai ona o latou uiga o le faʻaolaina o le malosi, puipuiga o le siosiomaga ma le tausiga faigofie.Ave matauila moli LED e fai ma fa'ata'ita'iga, o tagata fa'atau o nei ituaiga o oloa o le tele lava o fa'atau oloa fa'atau oloa.

I le taimi nei, o le faʻaogaina o moli faʻaolaina o le malosi o le LED i le faiga o moli ua avea ma masani i fafo.O le taulaga o Calgary i Kanata ua faʻailoa mai o le a suia le 80,000 LED bulbs e fausia ai se faʻamalama maualuga mo ona tagata.Mo fefa'ataua'iga fa'atau e-commerce i luga o tuaoi, e mafai ona fa'apea o se avanoa fa'apisinisi.

I le taimi nei, o lamepa ma molī, e pei o se vaega lauiloa i luga o faʻasalalauga e-pisinisi i luga o tuaoi, sa le lava sapalai.

E le gata i lea, na iloa e le tusitala o le maketi vitio ua faʻaaogaina lautele i le vaega faʻatau i le faʻalauiloaina ma le maketiina o lamepa ma moli, ma o lona aafiaga tuusaʻo e sili atu le taua nai lo isi auala tau maketi.


Taimi meli: Mati-01-2023